zondag 4 december 2011

Dagje pieten

Zaterdag 3 december

Vanmorgen zijn we heel vroeg met onze musicalregiseur en entertainer Arjan op pad gegaan naar het noorden van het land. Hij had nog een piet nodig voor een show voor een bedrijf en heeft mij gevraagd mee te gaan. Lief gaat mee voor de gezelligheid en ook Sint rijdt mee.

Na een gezellig feestje zijn we teruggereden naar het Utrechtse alwaar ik samen met Arjan als het duo Artiest en Glamour een mobiele pietenact van drie uur heb neergezet in de binnenstad. Erg leuk om zo rond te wandelen en met gitaar samen liedjes te zingen en de kids aan te spreken met een leuk verhaaltje. Dat smaakt naar meer!

Lief was ook hierheen mee en kon ons heel goed ondersteunen. De diverse winkels die wel en die niet mochten worden bezocht stonden op een lijstje die lief meekreeg dus zij kon ons steeds de goede kant op loodsen. Een lange dag, maar wel erg leuk. Lief had er ook veel plezier in. In mijn Sint-fleecejack hoorde ze er toch helemaal bij en kon ik ook m'n ding doen. De klik tussen haar en Arjan is ook heel tof, we hebben er een goeie vriend bijgekregen.

't was leuk om die snoetjes blij te zien worden door onze liedjes en verhaaltjes. Heel mooi ook om je steeds weer op het type kind aan te kunnen passen. Aan het einde van de middag was 't klaar en kon Glamour weer de kast in tot volgend jaar.. 

Thuisgekomen zien we hoe hard er die dag weer in ons huisje gewerkt is. Schoonpaps en mams hebben flink de handen uit de mouwen gestoken, de magnetron hangt, er is een plank voor de kookboeken, de afvoerpijp is netjes weggetimmerd, de laatste vloertegels liggen, helemaal super.
Na het afschminken is lief in een diepe slaap gevallen op de bank. Ik heb gekookt en samen hebben we lekker bank gehangen, gegeten en zijn we ons bedje ingekropen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten