donderdag 24 november 2011

Terug naar huis..

Maandag 21 november 

Nadat we de koffers hebben ingepakt en klaargezet voor de kruier, liggen we heerlijk op een bedje aan het zwembad van onze laatste uurtjes in de zon te genieten. Als de zoveelste kerel aan ons bedje komt leuren met een snorkeltrip zeg ik hem dat we wel geïnteresseerd zijn. Als hij er verbaasd een "really?" uitgooit en hierbij een hoopvolle blik onze kant op werpt, meld ik dat we later die dag naar huis vertrekken.. Teleurgesteld wandelt hij naar een volgend bedje om nog bleke nieuwe toeristen lastig te gaan vallen.

We drinken een laatste latte machiato (jaja, deze wout is om en begint koffie nu ook echt lekker te vinden) en stappen daarna in de bus naar het vliegveld. 

Nadat we het vliegtuig waren ingestapt moesten we 40 minuten wachten voordat we mochten vertrekken. Door de dichte mist kregen ze nog geen clearance voor de landing op Schiphol dus werd ook de start uitgesteld..
Daarna ging alles verder voorspoedig en kwamen we rond 23:30 uur aan in Nederland. M'n ouders hebben ons opgehaald en na een broodje zijn we fijn thuis afgezet. Lekker samen ons eigen fijne bedje in..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten