zondag 30 oktober 2011

Naar de huisarts

Dinsdag 18 oktober 2011 08:25 uur

Na uren van onzekerheid is eindelijk de huisarts bereikbaar.. Lief komt uit Brabant en staat nog niet ingeschreven. Dus of we wat eerder wilden komen om dat in orde te maken. Helaas heeft de dokter pas om 15:50 uur tijd..
De uren kruipen voorbij.. De tijd proberen we nuttig te vullen, naar de bouwmarkt voor onderdelen en klusspulletjes, etc etc..
Rondkijken in winkels zonder iets te zien, boodschappen doen en de helft vergeten.. Het is allemaal niet belangrijk meer.

Dan is het 15:30 en stappen we het gezondheidscentrum binnen. De inschrijving was zo gedaan en dan is het wachten op de dokter.
Als hij opvallend vroeg de wachtkamer binnenstapt ben ik opgelucht.. Dan blijkt dat de twee andere patiƫnten die er wachten hun afspraak nog voor die van ons hebben.. Uiteindelijk mogen we 16:15 uur naar binnen..

En dan vind hij 'm ook, die klote knobbel.. Even was er de hoop dat we het ons hadden ingebeeld.. "u kunt voor een mammografie over 105 dagen terecht bij het plaatselijke ziekenhuis". Dat kan niet waar zijn, 3,5 maand wachten tot we meer weten? Wie weet is dat wel de tijd die dat ellendige ding zich verder uitspreidt.. 

"maar u kunt ook iets verder rijden, dan kunt u naar de vrije inloop.."
Dat bleek de oplossing, een dag wachten was al een naar idee, maar alles beter dan 3,5 maand..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten